Novinky v jídelníčku:
ZELENINOVÝ ŘÍMSKÝ KOLÁČ SE SÝREM GOUDA
TAGLIATELLE SE ŠPENÁTOVÝM PŘELIVEM A PARMAZÁNEM
7.3.2017 - příprava oběda společně s kuchaři firmy ATC.
dýňová polévka s opraženými semínky, vepřový karbanátek s luštěninami a sušenými rajčaty, vařené brambory s máslem, zeleninová obloha
Menu šéfkuchaře Brady
Dne 22.9.2015 s námi připravoval polední menu šéfkuchař firmy LA Food David Brada.
polední menu: Dýňová polévka se smaženým hráškem, Rybí filet na rajčatové „hrstce“ s tagliatellemi a míchaným salátem“.
Týden společného vaření brněnských školních kuchyní
V červnu se i naše školní jídelna připojila k oslavám 50. výročí systému školního stravování v ČR týdnem společného vaření brněnských školních jídelen. Foto zde.
Fotogalerie
K nahlednutí ZDE