Novinky v jídelníčku:

ZELENINOVÝ ŘÍMSKÝ KOLÁČ SE SÝREM GOUDA

 

TAGLIATELLE SE ŠPENÁTOVÝM PŘELIVEM A PARMAZÁNEM

 

 

7.3.2017 - příprava oběda společně s kuchaři firmy ATC.

dýňová polévka s opraženými semínky, vepřový karbanátek s luštěninami a sušenými rajčaty, vařené brambory s máslem, zeleninová obloha

  

  

  

  

  

  

  

 

Menu šéfkuchaře Brady

Dne 22.9.2015 s námi připravoval polední menu šéfkuchař firmy LA Food David Brada.

polední menu: Dýňová polévka se smaženým hráškem, Rybí filet na rajčatové „hrstce“ s tagliatellemi a míchaným salátem“.

P1010103P1010104P1010105 P1010107 P1010108 P1010109 P1010110 P1010111 P1010112 P1010114 P1010115 P1010116 P1010117 P1010118 


Týden společného vaření brněnských školních kuchyní

V červnu se i naše školní jídelna připojila k oslavám 50. výročí systému školního stravování v ČR týdnem společného vaření brněnských školních jídelen. Foto zde.


Fotogalerie

K nahlednutí ZDE

Nahoru
Nastavení cookies
Pro co nejpohodlnější používání webu potřebujeme váš souhlas se zpracováním souborů cookies. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko Povolit vše.
Povolit vše
Zakázat vše
Analytics
Umožňují nám sledovat návštěvnost a způsob používání stránek. Díky tomu můžeme stránky optimalizovat tak, aby se vám s nimi lépe pracovalo.
Google Analytics
Povolit
Zakázat
Uložit nastavení