Dne 1. listopadu 2016 probíhalo na základní škole šetření brněnské KHS se zaměřením na metodické doporučení ke spotřebnímu koši.

 

Výňatky ze šetření:

  • výborný jídelníček
  • nabídka polévek pestrá, nápaditá
  • pozitivně hodnoceno zařazování dietních mas, omezené množství smažených pokrmů, nepoužívání uzenin
  • vhodně zvolené přílohy k pokrmům
  • dostatečné množství tepelně upravené zeleniny
  • zvýšit množství čerstvé zeleniny formou zeleninových salátů a oblohy
  • vhodný výběr z mléčných a nemléčných nápojů
  • celkový závěr - jídelní lístek je pestrý, nápaditý
Nahoru
Nastavení cookies
Pro co nejpohodlnější používání webu potřebujeme váš souhlas se zpracováním souborů cookies. Souhlas udělíte kliknutím na tlačítko Povolit vše.
Povolit vše
Zakázat vše
Analytics
Umožňují nám sledovat návštěvnost a způsob používání stránek. Díky tomu můžeme stránky optimalizovat tak, aby se vám s nimi lépe pracovalo.
Google Analytics
Povolit
Zakázat
Uložit nastavení